Nationala

GALERIE FOTO Vedetele cu cetățenie română din naționala Israelului nu vor juca în amicalul cu ”tricolorii”! Care este motivul

Omer Atzili a evoluat în La Liga și este golgheterul campionatului intern, în timp ce Suf Podgoreanu este fotbalist în Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 13:59
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 14:13

Omer Atzili (28 de ani, Maccabi Haifa, ex-Granada CF) și Suf Podgoreanu (20 de ani, Siena, ex-AS Roma), ambii jucători de atac și ambii internaționali israelieni care dețin și cetățenia română, nu vor fi prezenți la întâlnirea cu ”tricolorii” de marți.

Israel - România este LIVE VIDEO marți, de la 20:45, pe PRO X și VOYO 

Ei nu se regăsesc în lotul final pentru amicalul de la Netanya, deși Atzili este golgheterul campionatului intern, cu 18 reușite, iar Podgoreanu a avut o evoluție apreciată la debutul său ca titular în națională, în ultima partidă oficială a Israelului din preliminariile Campionatului Mondial.

Atzili se află chiar în Top 25 al golgheterilor Europei din acest sezon, însă nu a mai marcat de o lună și jumătate, în timp ce atacantul Sienei a fost lăsat la selecționata Under 21, care în aceste zile are meciuri în campania de calificare pentru Campionatul European de tineret.

Modifică setările cookies