Marcel Puscas Nationala Mirel Rădoi

EXCLUSIV Val de ironii la adresa FRF: ”Viitorul selecționer ar trebui să fie neposesor de licență PRO”

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FCU Craiova, i-a ”înțepat” pe oficialii FRF când a fost întrebat cine ar trebui să fie următorul selecționer al României.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 12:06
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 12:09

Pușcaș s-a legat de CV-ul lui Mirel Rădoi, un antrenor fără experiență, care a ajuns selecționer la naționala U21, iar apoi la naționala de seniori. Ironic, oficialul lui FCU Craiova a spus că oficialii FRF nu caută antrenori cu palmares.

„Noi vorbim și văd vorbe în spațiul public care sunt inutile. Profilul viitorului selecționer, după Mirel Rădoi, ar trebui să fie neposesor de licență PRO, ieftin, obedient, fără experiență, fără niciun trofeu câștigat în viața lui. Cam ăsta e profilul selecționerului de care are nevoie România, după Mirel Rădoi.

Este atât de bagatelizată această funcție încăt poate fi oricine selecționer. Sunt 20 de posesori de licență PRO în cadrul FRF.

Sunt avioane de genul ăsta, Boloni, Dan Petrescu, Olăroiu, dar ei nu îndeplinesc condițiile. Dacă are vreun titlu sau nu, e mai puțin important. Oricine poate fi”, a spus Pușcaș, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

România se va deplasa duminică în Liechtenstein, pentru ultima partidă din preliminariile Campionatului European. Meciul este în direct la PRO TV, de la ora 19:00.

Pentru a prinde locul de baraj, România are nevoie de o victorie și de un rezultat pozitiv al Islandei în Macedonia de Nord.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!