Un titular din nationala, dupa dezamagirea de la Euro: "De ce sa ne fie rusine? Si daca ajungeam in semifinale am fi fost improscati cu noroi"

Un titular din nationala, dupa dezamagirea de la Euro: "De ce sa ne fie rusine? Si daca ajungeam in semifinale am fi fost improscati cu noroi"

Optimile de finala de la EURO se vad la ProTV | Sambata, 22:00 Croatia - Portugalia; duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Ovidiu Hoban crede ca nemultumirea suporterilor dupa meciurile de la Euro este exagerata.

"Suntem romani si nu ne vom schimba. Nationala ar fi fost improscata cu noroi si daca ajungea mai sus, si daca bifam semifinalele. Noi, romanii, cautam mereu scandalul, cautam nod in papura. OK, nu avem scuze pentru meciul cu Albania. Pacat ca n-am avut sansa sa dam peste nas unora care nu sunt fani ai nationalei."

"Puteam mai mult la EURO, da. Dar important e ca am ajuns acolo, acesta este un lucru pozitiv. Important e ca am fost la Euro dupa opt ani de pauza.", a spus Hoban in Gazeta Sporturilor.

Mijlocasul nationalei e convins ca Romania se va califica la Mondialul din 2018, intr-o grupa din care mai fac parte Polonia, Muntenegru, Danemarca, Armenia si Kazahstan.

"Ne calificam, veti vedea! De ce sa ne fie rusine ca ne-a scos Albania acum? Si nemtii, si portughezii, si spaniolii au pierdut sau au facut meciuri nereusite. Olanda ce sa mai zica? Nici n-a fost la Euro.", a mai spus Hoban.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Presa internaţională relatează cazul ursului Arthur ucis în România de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein
BRAT
Modifică setările cookies