Un stadion plin de recunostinta! Ultimul amical al Romaniei din istorie | Romania - Finlanda, marti, ora 20:30, IN DIRECT la ProTV

Romania - Finlanda, marti, ora 20:30, in direct la ProTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iunie 2018, 16:08
Data actualizarii: Duminica 03 Iunie 2018, 16:16

Romania va juca ultimul amical din istorie cu Finlanda, la Ploiesti. Partida va fi transmisa in direct de ProTV, marti, ora 20:30.

Pe tricolori ii asteapta un "Ilie Oana" arhiplin. Fanii ploiesteni nu i-au uitat pe Contra si Budescu. Actualul selectioner al nationalei a antrenat-o pe Petrolul in perioada 2012-2014 si a debutat pe banca Romaniei tot la Ploiesti. Budescu a jucat si el pentru Petrolul, in perioada 2005-2011, iar fanii le pregatesc celor doi o primire speciala.

De un moment special va avea parte si Bogdan Lobont. Lobont, in varsta de 40 de ani, si-a anuntat sambata retragerea din cariera, astfel ca partida cu Finlanda va fi ultimul meci cu Lobont in calitate de jucator.

Romania - Finlanda este ultimul meci amical din istorie pentru nationala noastra. Din toamna, Romania va debuta in Nations League, o competitie ce confera partidelor de pregatire un caracter semioficial.

Toate partidele Romaniei din Nations League se vad IN DIRECT la ProTV.

Modifică setările cookies