Romania Gabriel Tamas Victor Piturca Nationala

Veste proasta pentru nationala! Un titular rateaza meciul cu Ungaria dupa o accidentare care il va tine pe bara 6 luni

Accidentat in acest weekend, Gabi Tamas a aflat verdictul si este unul foarte dur - nu va mai putea juca in urmatoarele 6 luni

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 21:00
Data actualizarii: Marti 23 Septembrie 2014, 08:40

Gabi Tamas s-a accidentat in partida celor de la Watford impotriva celor de la Bournemouth, 1-1, fiind inlocuind in minutul 32. Accidentarea se dovedeste a fi mult mai grava decat s-a crezut initial, verdictul medicilor dupa RMN efectuat luni fiind ruptura de ligamente incrucisate!

Astfel, Gabi Tamas va sta departe de gazon cel putin 6 luni, urmand sa rateze dubla nationalei Romaniei cu Ungaria si Finlanda. Tamas a evoluat pe post de fundas dreapta in meciul cu Grecia, fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai nationalei Romaniei.

Cel mai probabil, pentru postul de fundas dreapta vor fi convocati Paul Papp si Srdjan Luchin, ambii de la Steaua.

"N-a avut niciodata o accidentare asa grava. El a semnat cu Watford pentru un an, insa va pierde o mare parte din acest sezon. in vara ar fi trebui sa negociem alt contract. Cei de la club l-au sustinut. E un tip tare si crede ca va reveni dupa 4-5 luni.

Era un jucator pe care si selectionerul se baza. La o contra cu un adversar a auzit un trosnet la genunchi. Eu speram sa fie meniscul. Am incercat sa-l incurajez, dar nu putea sa calce, sa miste piciorul. Atunci mi-am dat seama ca e ceva grav" a spus impresarul sau, Florin Manea, la DigiSport.

Modifică setările cookies