Nationala

Jucam cu suporteri pe stadion meciul cu Finlanda! FRF a primit raspunsul OFICIAL din partea UEFA. Se pun in vanzare biletele

Romania se astepta sa joace cu tribunele goale meciul contra Finlandei, de joi. O decizie de ultima ora a UEFA schimba radical starea de spirit in vestiarul nationalei!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Octombrie 2015, 19:44
Data actualizarii: Luni 05 Octombrie 2015, 22:00

Se deschid portile pe National Arena! Biletele virtuale scoase la vanzare la cost zero de FRF se pot transforma in tichete reale! La Romania - Finlanda, tricolorii vor avea sustinerea suporterilor pe stadion, anunta surse din cadrul Federatiei. DE AICI iti poti lua bilete incepand de marti dimineata!

Apelul facut de FRF la decizia Comisiei de Disciplina a UEFA a avut succes, astfel ca FRF lucreaza pe ultima suta de metri la detaliile de organizare ale partidei, precum si la politica de ticketing.

Comisia de disciplina a UEFA a amendat FRF cu 60 000 de euro dupa incidentele produse de romani la meciurile cu Ungaria si Grecia din preliminariile Euro 2016.

"E o decizie foarte importanta, poate unica!. Suntem la sediul FRF si analizam situatia. A venit raspunsul, trebuie sa ne miscam rapid cu biletele si cu celelalte detalii", anunta federalii.

Si maghiarii au fost iertati de sanctiune. Nemzeti Sport anunta ca Ungaria - Feroe va fi cu suporteri in tribune.

Modifică setările cookies