Nationala

Uitati-l pe Mutu, uitati-l pe Sanmartean! FANII AU ALES noul numar 10 de la nationala! Cine e jucatorul:

Fanii nationalei au stabilit cine va fi noul decar al echipei lui Piturca. Ramane de vazut daca si selectionerul vrea la fel.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 11:28
Data actualizarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 11:33

Romania are mare nevoie de un jucator cu numarul. De la Gica Hagi incoace, adica din 2000, Romania a cautat permanent acel captian si lider in teren, in partea ofensiva, dar nu i-a convins pe fani ca l-a si gasit.

BILANT URAT

Multa vreme a fost Adi Mutu, dar el s-a comportat nepotrivit de multe ori. Lispsa performantelor serioase cu nationala, plus viata agitata pe care a dus-o Mutu, au facut ca numarul 10 pentru l-a purtat sa fie contestat de o parte dintre fanii selectionatei.

Acum, Piturca incepe un nou drum alaturi de echipa nationala. Nimeni nu stie inca daca-l va termina, datorita mirajului banilor pe care ii poate incasa la arabi, daca pleaca, insa nationala ramane cu aceeasi sete: cea pentru numarul 10.

Sanmartean era capabil sa-l poarte, insa el este accidentat in chiar cel mai bun moment al sau din ultimele luni, cel in care Piti chiar s-a gandit sa-i dea o sansa la lot.

Mutu a impresionat prin forma de joc, dar si prin 'performantele' din afara terenului in ultima vreme; alaturi de conflictul lui Piturca, toate au facut ca el sa nu se regaseasca in lotul pentru partida din Grecia. Asa ca Romania inca isi cauta un lider.

Fanii nationalei au fost intrebati cine e jucatorul cel mai potrivit sa fie noul numar 10 de la nationala. In sondajul www.sport.ro, Alexandru Maxim a iesit primul, cu 49% din voturi.

Urmatorul a fost Alex Chipciu, de la Steaua, cu 37% din voturi, in timp ce ultimul in topul preferintelor a fost Constantin Budescu - aproape 14% din voturi.

Modifică setările cookies