UEFA a inspectat Cluj Arena si a ramas in pronuntare: FRF afla pana maine daca meciul Romania - Muntenegru se joaca la Cluj sau se muta! "Gazonul va fi 80% refacut"

Manchester City - Steaua, miercuri, 21:45, la ProTV

Clujul s-a bucurat in luna august de cel mai tare festival de muzica din Romania, dar poate ramane fara meciul nationalei. Gazonul de pe Cluj Arena a fost distrus in urma petrecerii Untold, motiv pentru care UEFA a trimis o inspectie pentru a verifica arena.

Jonathan Smith, reprezentant al UEFA, a inspectat astazi timp de 3 ore Cluj Arena, trimitand un raport catre Forul Continental, dar si catre FRF. Acesta a facut mai multe teste de rezistenta si elasticitate a suprafetei de joc.

De cealalta parte, reprezentantii firmei care se ocupa de refacerea gazonului anunta ca iarba va fi la 80% pana pe 4 septembrie.

"Gazonul este acum la un nivel de 50% fata de cum ar trebui sa arate. Eu am o estimare optimista in perspectiva jocului cu Muntenegru. Probabil ca vom aduce suprafata de joc la 80% din cat e nevoie, iar asta inseamna ca s-ar putea sa aiba anumite probleme estetice, adica mici zone degazonate. Dar din punct de vedere al calitatii, gazonul va fi ok", a spus Mircea Craciun, citat de cotidianul Gazeta Sporturilor.

Pana acum, pentru meciul Romania - Muntenegru s-au vandut circa 20.000 bilete.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul Orban 2, ultima zi de audieri. Primii pe listă: miniștrii propuși ai Agriculturii și Sănătății
BRAT