Mihai Stoica Echipa Nationala edi iordanescu Nationala

"Trebuie schimbat selecționerul?". Cum a răspuns Mihai Stoica atunci când a fost întrebat de Edi Iordănescu

Naționala României, condusă de Edi Iordănescu, a obținut doar patru puncte în primele cinci meciuri din Liga Națiunilor, iar tricolorii ocupă ultimul loc înaintea ultimului duel, cu Bosnia (luni, 21:45).
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 22:44
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 22:42
FRF a anunțat că postul lui Edi Iordănescu nu este în pericol, chiar dacă naționala României va ocupa ultimul loc în grupă la finalul campaniei din Liga Națiunilor.

Mihai Stoica: "Dacă retrogradăm, trebuie schimbat selecționerul"

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, consideră că fostul său colaborator de la vicecampioana României, Edi Iordănescu, ar trebui să fie înlocuit pe banca tehnică a naționalei României în cazul în care tricolorii vor încheia pe ultimul loc în grupă.
 
Totuși, oficialul celor de la FCSB este optimist că România va obține un rezultat mai bun decât Muntenegru în ultimul duel al grupei, contra Bosniei, având în vedere că următorii adversari ai tricolorilor au deja asigurată prima poziție în grupă.

"Eu nu cred că retrogradăm. Bosnia și-a terminat treaba, are 11 puncte. Nu o să vină cu prima echipă, nu știu dacă vor fi interesați de meciul ăsta. Cred că avem o șansă mare să batem Bosnia. Nu e suficient, trebuie să nu câștige Finlanda, dar mi s-au părut destul de subțiri. Dacă retrogradăm, eu cred că da, trebuie schimbat selecționerul.

Mai rău decât retrogradare ce poate fi? Mai rău decât să retrogradezi nu există. Clar că trebuie luate măsuri dacă retrogradezi, dar eu nu cred că retrogradăm", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Pentru România urmează ultimul meci din grupa de Liga Națiunilor, contra Bosniei, luni, de la ora 21:45.

Clasament grupa 3 din Liga B a Nations League

  • 1. Bosnia - 11p
  • 2. Muntenegru - 7p
  • 3. Finlanda - 5p
  • 4. România - 4p

Programul grupei

  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: România - Bosnia
  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: Muntenegru - Finlanda
Modifică setările cookies