"Trebuie sa facem altceva la Budapesta!" Iordanescu a fost intrebat de primul 11. Prima lui reactie dupa 0-0 in Irlanda de Nord

"Trebuie sa facem altceva la Budapesta!" Iordanescu a fost intrebat de primul 11. Prima lui reactie dupa 0-0 in Irlanda de Nord

Irlanda de Nord 0-0 Romania | Nationala a scos un rezultat de egalitate la Belfast si ramane prima in grupa de calificare la Euro.

Selectionerul Iordanescu e multumit de echipa pe care a facut-o. Recunoaste ca jocul trebuie sa se schimbe pentru misiunea Budapesta, din septembrie si crede ca fotbalistii nationalei au gresit cand au acceptat jocul fizic al adversarului.

"Nu am supus la presiune adversarul. Am intrat intr-un fotbal de lupta, de uzura, am rezistat fizic, dar as fi vrut mai mult. Nu as schimba nimic la primul 11, chiar nimic. Sper sa abordam altfel meciul de la Budapesta, avem de recuperat si jucatori care sunt accidentati. Irlanda de Nord a progresat enorm, a dovedit pe parcursul intregii campanii de calificare lucrul asta. Sper sa avem o alta prestatie la Budapesta. Calificarea se mai joaca, tratam in continuare serios meciurile pe care le mai avem de disputat. M-a multumit faptul ca echipa noastra a reusit sa tina ritmul din punct de vedere fizic", a spus Iordanescu la TVR.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies