Torje, singurul roman care ar avea loc in echipa STELARA a lui Tabarez! SFATURI pentru Piturca: cum face o echipa la fel de tare:

Autor: Sport.ro
Marti 28 Februarie 2012, 20:02

	Torje, singurul roman care ar avea loc in echipa STELARA a lui Tabarez! SFATURI pentru Piturca: cum face o echipa la fel de tare:

Oscar Tabarez a fost surprins de Romania. Nu se astepta sa gaseasca un stadion ca National Arena si spune ca Piturca are echipa buna. Dar ar putea sa fie si mai buna, daca ii urmeaza exemplul.

Uruguay a ocupat locul 3 la Cupa Mondiala din 2010 si a castigat Copa America in 2011. Tabarez spune ca a format echipa asta de vis cu Cavani, Forlan sau Suarez in sase ani. Torje e singurul roman remarcat de selectionerul anului in America de Sud.

"Este o mandrie pentru fotbalul din Uruguay sa joace cu echipa Romaniei. Echipa noastra este un proiect inceput acum 5-6 ani, jucatorii se stiu bine, sunt prieteni buni. Ultimul meci al nostru a fost cu Italia in noiembrie si urmatorul va fi in mai, contra Rusiei. Meciul cu Romania umple un hol important intre cele doua jocuri. Acest meci ne ajuta sa ne acomodam cu frigul, cu adversarul destul de bun. E un meci important pentru noi.

Cavani si Suarez jucau la U20 cand a inceput actuala campanie. Cand e vorba despre respect nu se mai tine de nivelul fotbalistic, e vorba doar de persoana. Nu e dificil sa ii antrenezi, fiecare isi intelege rolul in grup si atunci nu e greu deloc.

Am urmarit ultimul meci disputat de Romania impotriva Greciei, e o echipa tanara, dinamica, rapida, la nivel individual mi-a placut foarte mult Torje.


Vom juca pe un stadion modern, imi face foarte mare placere sa vin aici.", a declarat Oscar Tabarez la conferinta de la Bucuresti.

Iohannis: „Un al doilea val al pandemiei este iminent. Dragi români, respectaţi regulile”
BRAT