Torje il asteapta pe Mircea Lucescu la nationala: "Ne-ar ajuta mult" Ce spune despre revenirea lui Sanmartean: "E deranjant"

Torje il asteapta pe Mircea Lucescu la nationala: "Ne-ar ajuta mult" Ce spune despre revenirea lui Sanmartean: "E deranjant"

Jucatorii nationalei il asteapta pe Mircea Lucescu in locul lui Victor Piturca la nationala. 

Jucatorii nationalei au aflat de posibila venire a lui Mircea Lucescu la nationala si sunt incantati. Torje spune ca Il Luce nu s-a aflat initial pe lista lui Burleanu, insa a devenit o optiune in ultimele zile. Lucescu a facut scor in Champions League in deplasare la BATE Borisov, scor 7-0! 

"Mircea Lucescu are experienta foarte mare si cred ca ar ajuta foarte mult nationala. Cred ca venirea dansului ar fi foarte buna. Pe mine nu m-a sunat nimeni, nu am fost consultat. Eram impreuna cu Ciprian Marica, atunci cand a fost intrebat despre solutiile nationalei. 

Din ce am vorbim cu Marica si din ce am auzit, nu se vorbea la inceput de Mircea Lucescu, nu se gandea nimeni ca ar putea fi luat in calcul, ca ar putea veni. A fost o surpriza cand am aflat ca el poate veni la nationala. Avem 7 puncte intr-o grupa nu foarte grea, dar nici usoara. Trebuie sa ne gandim doar la calificare, trebuie sa credem ca putem", a declarat Gabi Torje la Digi.


"Am simtit ca Piturca va pleca"


Torje spune ca era convins ca Victor Piturca va lasa nationala dupa meciurile cu Ungaria si Finlanda. 

"Este nevoie de o decizie cat mai rapida, sa putem fi toti concentrati asupra meciului cu Irlanda de Nord. Despre plecarea lui Piturca? Ma asteptam sa plece dupa meci, se vorbea prea mult, au fost si declaratiile dupa meciul din Grecia. Eu am simtit ca va pleca, isi dorea acest lucru, se vedea ca isi doreste asta din toate declaratiile date", a mai spus jucatorul imprumutat de Udinese in Turcia.

"E deranjant ca se vorbeste atat de Sanmartean"

"Sanmartean este un jucator foarte valoros, dar nu putem sa spunem ca este meritul lui si al celorlalti nu mai este. Dupa victoria din Finlanda s-a scris doar despre meritele lui. Romania cu Sanmartean este mult mai puternica si, la fel, Sanmartean este ajutat de faptul ca joaca la nationala. Este deranjant sa se vorbeasca atat de mult despre Sanmartean. Nimeni nu a avut niciodata vreo problema cu el, eu chiar ma inteleg foarte bine cu el", a mai spus Torje.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies