Telekom este de astazi sponsorul principal al echipei nationale: "Am semnat un contract valabil doi ani"

Nationala a castigat meciul cu Steaua pentru unul dintre cei mai importanti sponsori, care si-a legat imaginea si cu Bayern Munchen.

Noul sponsor al Romaniei, care o plateste si pe Bayern, a avut de ales intre echipa nationala si Steaua. Fanii nationalei s-au intrebat daca Marica si Torje nu vor fi pusi sa joace in roz, culoarea noului sponsor.

"Niciun contract de sponsorizare nu va putea sa afecteze culoarea galbena", a tinut sa specifice Razvan Burleanu.

Contractul cu Telekom, sponsorul principal al nationalei, are o valabilitate de doi ani, cu posibilitate de prelungire. In intelegere sunt stipulate bonusuri de performanta sportiva.

"Federatia Romana de Fotbal primeste astazi alaturi un partener deosebit de important care impartaseste valorile si principiile pe care ni le-am asumat in drumul spre performanta. Telekom Romania devine sponsorul principal al echipei nationale de fotbal si, astfel, confirma viziunea noastra privind dezvoltarea fotbalului din Romania. Sunt convins ca ne vom bucura impreuna de cele mai frumoase rezultate ale „tricolorilor” si ii vom face pe romani sa fie mandri de performerii ei! Bun venit, Telekom Romania, in familia fotbalului romanesc", a declarat presedintele Federatiei, Razvan Burleanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă: "Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua"
BRAT
Modifică setările cookies