Nationala

Suma uriasa din prima de calificare la Euro la care jucatorii nationalei au RENUNTAT! Motivul pentru care nu au acceptat o parte din bani

150.000 euro este suma maxima pe care fiecare jucator de la nationala o va primi pentru calificarea la Euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Octombrie 2015, 09:55
Data actualizarii: Joi 15 Octombrie 2015, 14:00

Jucatorii nationalei au renuntat la o parte din prima promisa de FRF. 500.000 de euro din prima se vor duce catre centrele regionale, fotbalistii primei reprezentative fiind de acord sa doneze banii pentru copiii care vor sa devina fotbalisti.

"Este o suma fixa dar este confidentiala. Jucatorii nu au pus niciodata problema banilor, ba chiar au renuntat la 500.000 de euro pentru ca federatia sa aiba bani sa investeasca in centrele regionale de excelenta. Suma maxima pe care un jucator o va lua este in jur de 150.000 de euro!"

"Jumatate din bani se duc la jucatori, apoi la staff si antrenor, iar la juniori cam 1-2 milioane de euro, sub 50%. Cu tot ce primim de la sponsori avem 2 milioane de euro de investit, sunt bani mult in federatie acum."

"Urmeaza sa ne comunice UEFA situatia sumelor. Intr-o luna, doua, vom afla sumele. E in jur de 8 milioane de euro. E vorba doar de calificare in sine. O alta suma importanta vine din contractele de sponsorizare.", a spus Burleanu la Sport.ro

Modifică setările cookies