Liga 1

Totul pentru titlu! Cel mai valoros jucător al CFR-ului, convins de Dan Petrescu să nu se transfere

Antrenorul CFR-ului vrea să îți consolideze lotul pentru bătălia din playoff cu FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 16:29
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 16:39

Andrei Burcă (28 ani) anunța în vara lui 2021, după ce CFR câștiga al patrulea titlu consevutiv, că se gândește la o plecare în străinătate, Dynamo Kiev și un club din Arabia Saudită fiind interesate de serviciile sale. Doar că fundașul central s-a accidentat la echipa națională, iar plecarea sa din Gruia s-a amânat. 

Sezonul acesta, când a revenit la antrenamentele clujenilor, Burcă l-a regăsit pe Dan Petrescu, care abia își începuse al treilea mandat la CFR. Iar, conform prosport, în această perioadă, antrenorul l-a convins să rămână la echipa campioană până în vară și să nu mai vâneze un transfer în iarnă.

30.000 de euro lunar pentru Burcă 

Cu toate acestea, dacă se va impune din nou în Liga 1, iar clujenii vor bifa o nouă prezențe în grupele unei competiții europene, Andrei Burcă va încasa aproximativ 30.000 de euro lunar, potrivit aceleiași surse. 

În acest sezon, fundașul central a bifat 18 meciuri pentru CFR, reușind să marcheze și un gol, în campionat, contra Universității Craiova, 1-0. Iar cota lui Burcă a ajuns la 3.5 milioane de euro, conform transfermarkt, fiind cel mai valoros jucător din lotul lui Dan Petrescu. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies