Nationala

Steaua si Craiova fac scandal: "Asta nu e nationala!" Planul lui Iordanescu i-a scos din minti! Ce se intampla cu jucatorii

Nationala divizionara a Romaniei va face un turneu de pregatire in Antalya, in perioada 3-15 februarie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 08:18
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 08:32

Iordanescu vrea sa descopere noi jucatori pentru meciurile din campania preliminara Euro 2016, dar planurile Federatiei enerveaza la culme cluburile din Liga I.

Steaua si Craiova, echipele care urmeaza sa trimita cei mai multi jucatori in Antalya, sunt nemultumite de faptul ca pregatirea le va fi intrerupta de actiunea echipei nationale.

"Programul ne va fi dat peste cap. Jucatorii ar trebui sa mearga la nationala doar pentru doua, trei zile, pentru amical, si atat!", spune Duckadam in cotidianul Gazeta Sporturilor.

Antrenorul Craiovei este si mai nemultumit: "Asta nu e nationala, e o echipa care strica pregatirea cluburilor! E inadmisibil ce se petrece! Nu mai ai cum sa cristalizezi o formula de joc, in conditiile astea."

In Antalya, nationala Romaniei si-a stabilit si trei meciuri amicale, dar adversarii au fost gasiti cu greu, pentru ca federatiile importante din Europa nu au vrut sa intrerupa programul de pregatire al echipelor de club tocmai in aceasta perioada.

Romania va intalni Bulgaria (7 februarie), Sioni Bolnisi (Georgia, 10 februarie) si Moldova (14 februarie).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies