edi iordanescu Pandurii Targu Jiu Liga 1

"Luati-mi o drona, avem mare nevoie de ea!" Un antrenor din Liga I vine cu o propunere in premiera pentru fotbalul romanesc!

Jucatorii unei echipe din Liga I vor fi monitorizati in permanenta de o drona in timpul sedintelor de pregatire.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 08:00
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 08:12

Instalat in aceasta iarna pe banca Pandurilor, Edi Iordanescu vrea sa revolutioneze modul in care se face pregatirea in fotbalul romanesc.

Tehnicianul in varsta de 36 de ani le-a cerut oamenilor din conducere sa achizitioneze o drona, pentru o monitorizare mai buna a jucatorilor, atat la antrenamente, cat si in timpul partidelor.

In urma filmarilor realizate cu drona ce va survola terenul, imaginile vor fi analizate si vor da concluzii precise despre fiecare jucator in parte... e planul lui Edi Iordanescu.

"Am solicitat conducerii sa aloce o suma importanta de bani pentru tehnologie moderna care sa ne ajute sa perfectionam calitatea muncii. Lucrurile au evoluat si evolueaza in permanent in fotbal. Trebuie sa tii pasul, altfel risti sa nu te poti ridica la un nivel competitiv. Uneori e nevoie chiar si de inovatie. Incerc sa ma folosesc de orice mijloc pentru a putea face o munca de calitate."

"Un exemplu este aceast drona care ne va fi foarte utila pentru monitorizarea unor antrenamente tactice si a anumitor jocuri amicale", a explicat Edi Iordanescu in Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies