EXCLUSIV Stanciu, ieșit din vederile echipei naționale: ”Edi face foarte bine că nu-l mai cheamă”

Nicolae Stanciu edi iordanescu ilie stan nationala romaniei Nationala Nicolae Stanciu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 09:53
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 10:08

România va disputa al doilea meci amical cu Edi Iordănescu selecționer, în deplasare, cu Israel, astăzi, de la 20:45, în direct pe PRO X ȘI VOYO!

Din lotul jucătorilor convocați lipsește Nicolae Stanciu, un obișnuit al echipei naționale. Mijlocașul a ieșit din vederile selecționerului după transferul în China, la Wuhan Three Towns. Ilie Stan a comentat situația în care se află unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști români.

Nicolae Stanciu, ieșit din vederile echipei naționale

„Din punctul meu de vedere, Edi face bine că nu-l mai cheamă (n.r. Nicolae Stanciu). Distanța este foarte mare din China. Trebuie să găsim ceva mai aproape, în Europa, în România. Trebuie! De asta au fost aceste două jocuri, de a căuta soluții. 

  • Nicolae Stanciu

Este foarte greu ca Edi să tragă o concluzie pertinentă după cele două jocuri, din cauza faptului că nu a reușit să-și pună planul în aplicare”, a spus Ilie Stan, la Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Declarațiile lui Mircea Lucescu despre naționala României

Edward Iordănescu a avut un număr mare de jucători indispoibili dintre cei convocați, după ce mai mulți fotbaliști au acuzat stări de gripă, iar în cursul zilei de sâmbătă s-au anunțat cazuri de Covid-19 în rândul lotului, selecționerul fiind nevoit să facă două convocări de urgență, prin Claudiu Petrila și Darius Olaru. 

Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase sunt jucătorii din lotul lui Iordănescu testați pozitiv cu Covid-19. Cu toate astea, selecționerul a primit și o veste bună, recuperându-i pe fotbaliștii care au acuzat simptome de gripă. 

„4 jucători care au fost indisponibili pentru meciul cu Grecia s-au pregătit azi dimineață alături de colegii care au intrat pe parcursul jocului sau au rămas pe bancă. În același timp, titularii au efectuat un antrenament de refacere”, a anunțat Federația pe site-ul oficial. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!