George Puscas Inter Milano Romania Nationala

Solutie pentru Piturca! Un roman face minuni la Inter: doua goluri intr-un minut, etapa trecuta a marcat de 5 ori intr-un meci!

Cine ii ia locul lui Marica pentru meciul cu Ungaria? Solutia salvatoare pentru Piturca ar putea veni din Italia

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Septembrie 2014, 15:30
Data actualizarii: Sambata 13 Septembrie 2014, 15:52

George Puscas face minuni la Inter. Dupa ce etapa trecuta a marcat cinci goluri pentru Inter Primavera in campionat, astazi, atacantul de 18 ani a reusit performanta de a inscrie doua goluri intr-un minut, in meciul cu Atalanta, din etapa a doua a sezonului.

Golurile lui Puscas au contat decisiv in victoria obtinuta de Inter, 3-1 cu Atalanta. Numele romanului devine tot mai cunoscut in presa din Italia, iar jurnalistul Gianluca di Marzio, de la Gazzetta dello Sport si Sky Sport Italia, pariaza ca Puscas va face pasul in echipa mare a lui Inter pana la finalul sezonului.

"A marcat cinci goluri intr-o singura partida, a fost protagonistul victoriei obtinute de Inter Primavera. Spune ca il inspira Zlatan Ibrahimovici, dar dupa felul in care joaca, si in care sta in teren, il putem asemana cu Rodrigo Palacio. A participat pana acum la mai multe antrenamente ale echipei mari. Este un jucator complet: are fizic bun, are tehnica, are viteza. Am vorbit cu antrenorul echipei, Stefano Vecchi, si mi-a spus: << Poate sa joace si in stanga, nu doar in centru, este un atacant modern.>> Puscas a marcat 11 goluri la Inter, iar unul dintre ele a fost in meciul cu Milan, chiar sub ochii patronului Tohir."

"Mazzarri l-a urmarit mult, l-a luat si in turneul din Statele Unite din vara. Golurile marcate acum sunt doar inceputul", a scris Di Marzio pe site-ul sau.

George Puscas ar putea fi solutia salvatoare pentru Victor Piturca, in conditiile in care Ciprian Marica este suspendat pentru meciul cu Ungaria.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies