Socoteala din Berceni nu se potrivește cu cea de la națională. Edi Iordănescu și-a spus sincer opinia despre Tavi Popescu 

tavi popescu edi iordanescu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 22:19
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 22:23

Jucătorul de la FCSB a evoluat în două partide pentru prima reprezentativă.

Edi Iordănescu, noul selecționer al României, l-a avut în lot pentru meciurile cu Grecia (0-1) și Israel (2-2) pe Tavi Popescu, mijlocașul celor de la FCSB. Fotbalistul în vârstă de 19 ani chiar a jucat în ambele partide amicale, selecționerul arătând că-i oferă bilete de încredere lui Popescu. 

Dacă în partida cu Grecia jucată pe Ghencea jucătorul vicecampioanei a avut mai multe incursiuni în banda stângă și a animat atacul tricolorilor, la meciul din Israel nu a strălucit. 

Popescu are un PR bun realizat mai ales de oamenii de la FCSB, în frunte cu Gigi Becali, care vehiculează sume exagerate. Popescu a arătat însă că are calități, totul culminând cu evoluția din confruntarea cu CFR Cluj, etapa trecută, când a înscris unicul gol al meciului din Gruia. 

Selecționerul Edi Iordănescu a vorbit joi seara cu franchețe despre tânărul jucător urcat de Becali pe un piedestal nefiresc. Fără să nege calitățile lui Tavi, antrenorul tricolorilor a identificat și capitolele unde trebuie să progreseze. 

"Am lucrat cu Tavi, e un talent deosebit. Este un caracter frumos, un băiat deosebit, dar e departe de a fi definit. Mai are de învățat să facă faza a doua, să aibă forță pentru a câștiga dueluri, trebuie să știe cum să primească mingea!

Când să o facă, niște chestiuni de dinamică a fazelor, mai avem multe de lucrat la el. Trebuie să avem grijă, altfel va dispărea ca mulți alți Messi de la noi", a precizat Edi Iordănescu, joi seara, la televiziunea Digi Sport. 

Edi Iordănescu l-a antrenat pe Popescu în toamnă și la FCSB, timp de trei luni. 

  • 2 selecții a strâns Tavi Popescu la prima reprezentativă 
  • Popescu a fost cumpărat de FCSB de la Regal Sport 
  • Înainte de a juca la FCSB, Popescu a evoluat la echipa a doua a Universității Craiova, unde era împrumutat
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!