"Sentimental, eu l-as fi convocat pe Maxim la Euro!" Ce spune Mutu despre Stanciu, noul numar 10 al Romaniei

"Sentimental, eu l-as fi convocat pe Maxim la Euro!" Ce spune Mutu despre Stanciu, noul numar 10 al Romaniei

Din 10 iunie, Toata Romania vede Romania - toate meciurile Romaniei, cel mai bun meci al zilei (22:00), toate sferturile, semifinalele si finala vor fi trasmise IN DIRECT de ProTV

Mutu a vorbit despre decizia lui Iordanescu de a-l lasa acasa pe Alex Maxim inaintea campionatului european din Franta, dar si despre noul numar 10 al nationalei, Stanciu de la Steaua.

Mutu crede ca Maxim putea fi luat la Euro:

"Baietii trebuie sa se mobilizeze. Sa gandeasca ca nu e de ajuns sa se prezinte asa la un European. Acolo va fi altceva"

"Sentimental, l-as fi convocat, dar fotbalistic nu era in cea mai buna forma iar ca antrenor trebuie sa faci o alegere. Nu poti sa-i iei pe toti. E tanar si are timp sa fie la urmatoarele turnee finale"

Despre Stanciu, Mutu spune ca acum presiunea va creste enorm. Toti fanii asteapta goluri decisive din partea sa in meciurile oficiale de la acest european:

"Cineva trebuia sa ia tricoul cu numarul 10. Stanciu e in forma buna. Sper sa continue si la nationala. Sa nu ne asteptam acum de la el sa dea gol la fiecare meci."

"E un jucator de viitor care daca va avea constanta poate sa fie noul numarul 10 la nationala", spune Mutu pentru DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies