Securitate MAXIMA la Romania - Spania! Antrenamentele oficiale au fost inchise! Masuri drastice pentru spectatori

Romania Cluj Arena Spania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2016, 17:31
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2016, 17:31

FRF anunta ca nimeni nu va avea acces la cele doua antrenamente oficiale inainte de amicalul Romania - Spania de pe Cluj Arena. 

Antrenamentele oficiale ale selectionatelor Romaniei si Spaniei, care se vor infrunta, duminica, intr-o partida amicala pe Cluj Arena, au fost inchise de organizatori din motive de securitate, ca urmare a atentatelor teroriste din Belgia, din aceasta saptamana.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, vineri, pe site-ul sau oficial ca la antrenamentele Romaniei (sambata, 26 martie, de la ora 17,30) si Spaniei (sambata, 26 martie, de la ora 19.30) de pe Cluj Arena vor avea acces doar reprezentantii presei. "Din motive de securitate, spectatorii nu vor avea acces la antrenamentele celor doua echipe. La acestea pot participa doar jurnalistii acreditati la eveniment in primele 15 minute", se mentioneaza pe site-ul frf.ro.

De asemenea, FRF a informat spectatorii care vor asista la amicalul Romania - Spania asupra regulilor de acces si conduita pe Cluj Arena. Astfel, tot din motive de securitate, federatia "recomanda spectatorilor sa nu vina la stadion cu bagaje, genti si rucsacuri".

Accesul pe stadionul din Cluj-Napoca va fi permis cu doua ore inainte de fluierul de start al meciului, la ora 19,45.

Spectatorilor le este interzis sa introduca in incinta Cluj Arena inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afise care contin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte; sa introduca si sa afiseze insemne sau sloganuri cu caracter politic; sa savarseasca fapte sau gesturi obscene, sa profereze ori sa scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare; sa detina artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz; sa introduca recipiente pentru lichide, confectionate din material plastic, sticla sau similare.

in plus, sunt interzise tricourile sau alte elemente de vestimentatie inscriptionate cu litere, cuvinte, texte, simboluri sau imagini care au continut obscen, discriminatoriu sau provocator, care incita la denigrarea tarii, la xenofobie, la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta; arme, munitii, torte, materiale explozive, incendiare sau fumigene. Spectatorii nu au voie sa introduca pe Cluj Arena portavoci si statii de amplificare, dispozitive de socuri electrice, orice fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene, sau substante incendiare; cutite, sisuri ori alte obiecte confectionate special sa taie sau sa raneasca; aparate foto si camere de filmat profesionale; umbrele, vuvuzela sau tobe cu ambele fete inchise. 

Sursa: Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!