Sandu: "Totul e in regula, am incredere in echipa si Piturca!" Mesajul pentru suporteri si pentru Adrian Mutu:

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 14:54

	Sandu: "Totul e in regula, am incredere in echipa si Piturca!" Mesajul pentru suporteri si pentru Adrian Mutu:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Nationala va avea galerie mare la meciul cu Ungaria, insa Mircea Sandu se teme de eventuale probleme care pot atrage suspendarea stadionului sau amenzi usturatoare. Cat despre echipa, seful FRF sustine ca e pregatita pentru un rezultat mare.

"Am avut o discutie si cu Piturca si cu jucatorii si le-am explicat ce inseamna un meci cu Ungaria. Dupa cum am vazut atmosfera si concentrarea jucatorilor, totul este in regula.

Avem o buna coordonare cu galeriile care vin la meci. Au locurile lor pe stadion. Va fi un stadion plin, avem nevoie de sustinerea echipei nationale. Nu avem nevoie de sloganuri cu tenta rasista sau xenofoba", a spus Mircea Sandu la conferinta.

Seful FRF a vorbit si despre situatia lui Adrian Mutu.
"Adrian Mutu trebuie sa inteleaga ca peste tot exista superiori. Chiar daca pentru el este Piturca sau Ravanelli, ei decid daca acesta poate juca sau nu.

Mutu nu este pregatit nici sa joace la Ajaccio in totalitate. Sunt convins ca daca Mutu va juca bine, va fi convocat de Piturca", a spus Sandu.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT