Sandu: "Totul e in regula, am incredere in echipa si Piturca!" Mesajul pentru suporteri si pentru Adrian Mutu:

Miercuri 04 Septembrie 2013, 14:54

	Sandu: "Totul e in regula, am incredere in echipa si Piturca!" Mesajul pentru suporteri si pentru Adrian Mutu:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Nationala va avea galerie mare la meciul cu Ungaria, insa Mircea Sandu se teme de eventuale probleme care pot atrage suspendarea stadionului sau amenzi usturatoare. Cat despre echipa, seful FRF sustine ca e pregatita pentru un rezultat mare.

"Am avut o discutie si cu Piturca si cu jucatorii si le-am explicat ce inseamna un meci cu Ungaria. Dupa cum am vazut atmosfera si concentrarea jucatorilor, totul este in regula.

Avem o buna coordonare cu galeriile care vin la meci. Au locurile lor pe stadion. Va fi un stadion plin, avem nevoie de sustinerea echipei nationale. Nu avem nevoie de sloganuri cu tenta rasista sau xenofoba", a spus Mircea Sandu la conferinta.

Seful FRF a vorbit si despre situatia lui Adrian Mutu.
"Adrian Mutu trebuie sa inteleaga ca peste tot exista superiori. Chiar daca pentru el este Piturca sau Ravanelli, ei decid daca acesta poate juca sau nu.

Mutu nu este pregatit nici sa joace la Ajaccio in totalitate. Sunt convins ca daca Mutu va juca bine, va fi convocat de Piturca", a spus Sandu.

Comisia Europeană critică modificările aduse prin OUG legilor justiției și cere explicații
BRAT