GAME OVER pentru Mutu! "E mai bine ca NU l-a luat la Nationala! Are conflicte cu antrenorul!" Cine i-a distrus si ultima speranta Briliantului:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 08:53

	GAME OVER pentru Mutu! "E mai bine ca NU l-a luat la Nationala! Are conflicte cu antrenorul!" Cine i-a distrus si ultima speranta Briliantului:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Mutu nu a fost convocat la Nationala pentru cele mai importante meciuri de toamna asta: cu Ungaria si Turcia.

Pentru forma sa fizica despre care nu se stiu prea multe si pentru ultimul conflict cu antrenorul lui Ajaccio, Mutu nu a fost chemat.

"Este o decizie foarte buna neconvocarea lui Mutu! Pe ce ma bazez? Am incredere in Piturca. Vad ca Mutu are conflicte cu antrenorul de la Ajaccio. Despre forma lui sportiva, nu stiu prea multe", a spus Boloni, citat de sport24h.

Mutu a fost schimbat de Fabrizio Ravanelli dupa doar 55 de minute in partida terminata la egalitate Sochaux, scor 0-0, moment in care s-a certat cu acesta.

Adrian Mutu ar putea ajunge cel mai bun marcator al Nationalei, all-time, iar in prezent este la egalitate la numarul de goluri cu Hagi.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT