GAME OVER pentru Mutu! "E mai bine ca NU l-a luat la Nationala! Are conflicte cu antrenorul!" Cine i-a distrus si ultima speranta Briliantului:

Marti 03 Septembrie 2013, 08:53

	GAME OVER pentru Mutu! "E mai bine ca NU l-a luat la Nationala! Are conflicte cu antrenorul!" Cine i-a distrus si ultima speranta Briliantului:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Mutu nu a fost convocat la Nationala pentru cele mai importante meciuri de toamna asta: cu Ungaria si Turcia.

Pentru forma sa fizica despre care nu se stiu prea multe si pentru ultimul conflict cu antrenorul lui Ajaccio, Mutu nu a fost chemat.

"Este o decizie foarte buna neconvocarea lui Mutu! Pe ce ma bazez? Am incredere in Piturca. Vad ca Mutu are conflicte cu antrenorul de la Ajaccio. Despre forma lui sportiva, nu stiu prea multe", a spus Boloni, citat de sport24h.

Mutu a fost schimbat de Fabrizio Ravanelli dupa doar 55 de minute in partida terminata la egalitate Sochaux, scor 0-0, moment in care s-a certat cu acesta.

Adrian Mutu ar putea ajunge cel mai bun marcator al Nationalei, all-time, iar in prezent este la egalitate la numarul de goluri cu Hagi.

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT