Mutu e sigur ca invingem Ungaria: "Mi-as fi dorit enorm sa fiu la nationala! Poate ma intorc!" Capitolul la care trebuie sa fim atenti la meciul de vineri:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 08:34

	Mutu e sigur ca invingem Ungaria: "Mi-as fi dorit enorm sa fiu la nationala! Poate ma intorc!" Capitolul la care trebuie sa fim atenti la meciul de vineri:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Fanii nationalei Romaniei vor umple national arena la meciul cu Ungaria, mai fiind disponibile 11.000 de bilete pentru meciul de vineri. Adrian Mutu a fost surprins de aceasta veste - atacantul de la Ajaccio se astepta ca toate biletele sa fie deja epuizate.

"Daca eram eu convocat, biletele ar fi fost deja epuizate. Ha, ha! Bine, important este ca lumea sa vina acum spre echipa nationala iar stadionul sa fie plin. In mod normal, o partida cu Ungaria nu are cum sa nu umple Arena Nationala" spune Mutu in Gazeta.

Adi Mutu are 35 de goluri la nationala, la egalitate cu Gica Hagi in clasamentul all-time. Mutu e conectat la partida cu Ungaria desi nu a fost convocat: "Cred ca avem 90% sanse sa luam trei puncte. Ar trebui sa fie mai usor decat la Budapesta, fiindca avem avantajul terenului propriu si al tribunelor. Dar sa fim atenti la faze lor fixe, la loviturile libere, pentru ca de acolo ne putem trezi cu surprize placute. Mi se pare ca suntem peste ei ca valoare si ca motivatie, asa ca n-avem voie sa ratam victoria. Mi-as fi dorit enorm sa fiu cu echipa nationala, dar nu s-a putut. Cine stie? Poate ma intorc cu Andorra si cu Estonia, la ultimele partide din campanie! Voi urmari insa de la distanta jocul cu Ungaria si sunt sigur ca putem sa iesim din aceasta partida" a mai spus Mutu.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT