Romania Cluj Arena romania - slovenia Slovenia Nationala

S-au pus în vânzare biletele la România - Slovenia! Cât costă un tichet pe Cluj Arena 

Edward Iordănescu (44 ani) va beneficia de două amicale, cu Slovenia și Moldova, pentru a-și testa jucătorii înainte de preliminariile Campionatului European. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 09:19
Data actualizarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 09:19

În luna noiembrie, echipa națională va disputa două jocuri de pregătire, cu Slovenia, pe 17 noiembrie, de la 18:30, și Moldova, pe 20 noiembrie, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Pentru primul meci, disputat pe Cluj Arena, Federația Română a anunțat că s-au pus deja în vânzare biletele. Copiii sub 14 au au acces gratuit în zona destinată familiilor, în timp ce un tichet la peluză costă 25 de lei, iar la tribune 50 de lei. 

„Prețul unui tichet este de 25 de lei la peluze și 50 de lei la tribune și pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.frf.ro.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor 'Tribuna 2 Family Zone', alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil, în format digital sau printat, și a actului de identitate”, este comunicatul oficial emis de FRF.

Edi Iordănescu a dezvăluit ce i-a spus Carlo Ancelotti 

„Ancelotti m-a întrebat care este obiectivul meu şi i-am spus calificarea la Campionatul European. El era destul de familiarizat cu lotul nostru, cu jucătorii noştri şi s-a uitat destul de mirat. N-a vrut să mă facă să mă simt prost.

A fost foarte diplomat şi a spus: ‘Da, dar aveţi foarte mulţi jucători care joacă în Serie B, în ligile inferioare, majoritatea nu au experienţă internaţională’. Şi recunosc că m-a durut observaţia asta.

Eu mă mândresc cu situaţia mea, cu rolul meu, cu poziţia mea, asta vine din familie, vine şi din educaţie şi din experienţa trecutului, dar în acelaşi timp jucătorii cu care lucrez îmi sunt dragi, îmi sunt aproape. Discuţiile mele cu jucătorii sunt constante şi în perioada acţiunilor şi în rest”, a spus Edi Iordănescu, potrivit Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!