Romania risca sa joace cu portile INCHISE urmatorul meci din preliminarii! Daum, criticat de Mircea Sandu: "Joc mai slab decat cu Albania"

Echipa Nationala Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Septembrie 2016, 10:14
Data actualizarii: Marti 06 Septembrie 2016, 10:14

Mircea Sandu critica si el noua conducere a nationalei, dar si pe organizatorii de la Cluj.

Nationala risca sa joace urmatorul meci de pe teren propriu cu portile inchise, dupa ce s-au aruncat cu torte din tribune la meciul cu Muntenegru. Romania e recidivista, iar UEFA nu glumesc, spune Mircea Sandu.

"E posibil ca de data aceasta UEFA sa ia masura jocului fara spectatori. S-au aruncat petarde si e un risc. Suntem recidivisti si nu pentru prima data", a spus Mircea Sandu la Dolce.

"Nu pot sa critic sau sa aduc elogii antrenorului. Este un antrenor strain si are nevoie de timp. Cred totusi ca este o eroare. Ori ii dai posibilitatea sa faca o echipa de perspectiva, ori... .

Cred ca daca era mentinut in continuare Piturca, el ar fi promovat si tineri, ar fi avut si rezultate mai bune.

Daum nu avea solutii prea multe. Cum a incercat cu Benzar, asa putea sa caute si alte solutii. Mi s-a parut mult prea mult sa joci un meci acasa cu Hoban, Sapunaru si Bicfalvi la mijloc.

Mi s-a parut o prestatie mai slaba a Romaniei decat cu Albania. A fost un joc slab al nationalei culminat cu lipsa de concentrare de la acel penalty", a mai spus el. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!