Ianis Hagi Danemarca Romania Nationala

Romania lui Hagi Jr., victorie senzationala cu Danemarca: 6-1! 90% suntem calificati in urmatoarea faza spre Euro!

Nationala U17 a Romaniei, condusa de pe banca de Florin Raducioiu si din teren de Ianis Hagi, a obtinut o victorie de senzatie in al doilea meci din grupa preliminara pentru Euro

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Septembrie 2014, 17:47
Data actualizarii: Sambata 27 Septembrie 2014, 18:02

Romania a obtinut o victorie fantastica in fata Danemarcei si are sanse mari de calificare la Turul de Elita din primavara, ultima faza preliminara inainte de Euro 2015.

In cel de-al doilea meci al grupei, Romania a invins Danemarca cu scorul de 6-1, prin golurile inscrise de Florinel Coman (de trei ori), Radu Motreanu, Vlad Gasa si Virgil Ghita. Ianis Hagi a dat doua assist-uri, la al doilea si al saselea gol al Romaniei.

Nationala condusa de Florin Raducioiu a pierdut primul meci din grupa, 1-2 cu Cehia, dar isi poate asigura calificarea la Turul de Elita cu o victorie in ultimul meci al turneului din Andorra, contra tarii gazda.

Romania a egalat Cehia si Danemarca in clasament (3 pct), dar s-a instalat pe prima pozitie datorita golaverajului mai bun. Cehia joaca astazi contra Andorrei, in etapa a doua a grupei preliminare.

In ultima runda, Romania intalneste Andorra, iar Danemarca joaca contra Cehiei.

La Turul de Elita se califica primele doua echipe si cele mai bune 5 ocupante ale locului 3 in cele 13 grupe de calificare.

Modifică setările cookies