Romania il ADORA pe Messi! Vezi cum au votat Piturca si Rat si cum s-a votat in lumea a patra a fotbalului! :)

Autor: Sport.ro
Marti 10 Ianuarie 2012, 13:14
Romania il ADORA pe Messi! Vezi cum au votat Piturca si Rat si cum s-a votat in lumea a patra a fotbalului! :)

 Victor Piturca i-a votat, in ordine, pe Lionel Messi, Cristiano Ronaldo si Xavi la Balonul de Aur, in timp ce capitanul nationalei Razvan Rat l-a inclus in topul sau pe Andres Iniesta.

Rat i-a votat, in ordine, pe Messi, Iniesta si Cristiano Ronaldo.

Messi, Ronaldo si Xavi se afla in topul preferintelor capitanilor si selectionerilor care au votat pentru alegerea Balonului de Aur, insa printre nominalizati au mai fost nume precum Samuel Eto'o, Dani Alves, Iker Casillas, Thomas Muller, Neymar sau Wayne Rooney.

In calitate de capitan al Argentinei, Messi i-a ales pe Xavi, Iniesta si Sergio Aguero. Iker Casillas, capitanul Spaniei, i-a votat, in ordine, pe Ronaldo, Mesut Ozil si Messi. Capitanul Portugaliei, Nuno Gomes, i-a ales pe Ronaldo, Nani si Neymar.

In randul selectionerilor s-au remarcat Adel Amrouche, din Burundi, si Ruben Israel din El Salvador, cu voturi "deosebite": Astfel, Adel Amrouche l-a preferat, pe primul loc, pe Karim Benzema, urmat de Mesut Ozil si Samuel Eto'o. Preferatul selectionerului din El Salvador, Ruben Israel, a fost Diego Forlan, urmat de Messi si Luis Suarez.

Sursa: Mediafax

Cetățenii din București se pot programa pentru vaccinare anti-Covid și în județul Ilfov
BRAT

Modifică setările cookies