Romania ataca Spania cu "noul Hagi". Stanciu e laudat si de Rege dupa golul superb de la debut: "Este egoist, cum eram eu!"

Morosanu se bate LIVE la Sport.ro, sambata seara de la 22:00 in gala Superkombat "KO in Puerto Rico"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2016, 20:35
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2016, 20:38

"Sa pierdem cu Spania, dar sa castigam Euro", viseaza Burleanu. Spera sa se intoarca roata! Acum 10 ani, dupa ce a fost batuta de Romania, Spania a castigat de doua ori Euro si primul ei mondial. Stanciu vrea sa-i dea gol si Spaniei.

"Stanciu e noul Hagi!" spune primul antrenor al stelistului care a luat numarul 10 la nationala. "Se misca mult pe teren, ii place poarta. E si putin egoist, ca asa trebuie... Mai egoist ca mine nu a existat!", spune Hagi. "Stanciu e cel mai bun din tara, de departe", sustine si Dragomir.

Romanii au batut Spania la ea acasa in 2006. Au urmat 3 trofee pentru spanioli : doua euro si un mondial. "Spaniolilor le-ar conveni sa castigam noi acest meci si ei sa castige din nou un Campionat European, daca ar fi sa facem viceversa cred ca ar fi mai frumos!", spune Burleanu.

La plecarea spre Cluj, nationala a fost pazita de 2 jandarmi. Mitica e suparat ca Federatia nu l-a luat si pe el la Cluj. Fortele de ordine i-au tinut la distanta pe fani la sosirea nationalei in Ardeal. Romania n-a mai jucat la Cluj din 2009, de la 0-3 cu Lituania.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!