Romania a urcat un loc in clasamentul FIFA, Grecia e singura din grupa pentru EURO care sta mai bine! TOPUL complet:

Autor: Sport.ro
Joi 14 August 2014, 12:42

	Romania a urcat un loc in clasamentul FIFA, Grecia e singura din grupa pentru EURO care sta mai bine! TOPUL complet:

FIFA a prezentat in aceasta dimineata noul clasament mondial, dupa punctele acumulate de echipele nationale in ultimele luni.

Absenta de la inca un Campionat Mondial, al 4-lea consecutiv, Romania a vazut si in 2014 turneul final la televizor. Cu toate acestea, echipa nationala a urcat un loc in clasamentul mondial, dat publicitatii astazi de FIFA.

Reprezentativa Romaniei a urcat o pozitie in clasamentul FIFA si ocupa in acest moment locul 27, cu 740 de puncte acumulate. Romania a trecut peste Scotia (738 puncte), dar ramane in acest moment sub Danemarca (818 puncte).

Castigatoarea Campionatului Mondial, Germania conduce topul intocmit de Federatia Internationala, aflandu-se peste Argentina, Olanda, Columbia si Belgia. Spania, fosta detinatoare a titlului mondial, ocupa doar locul 7.

In ceea ce priveste adversarele din grupa de calificare la EURO 2016, Romania este depasita in acest moment doar de Grecia, care ocpua pozitia a 13-a. Ungaria se afla pe 34, Finlanda pe 55, iar Irlanda de Nord tocmai pe 95.

Pentru elaborarea noului clasament, FIFA a luat in considerare ultimele 23 de meciuri ale echipelor nationale.

Clasamentul

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Vlad Voiculescu, atac la Florin Cîțu: ”Ne-am trezit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe. E o rușine”
BRAT
Modifică setările cookies