Roman: "Razvan ma cunoaste bine, nu m-a selectionat pe nedrept!"

Autor: Sport.ro
Luni 07 Septembrie 2009, 17:50
Roman: "Razvan ma cunoaste bine, nu m-a selectionat pe nedrept!"

Mihai Roman este unul din "finii" pentru care Razvan Lucescu a fost criticat saptamana trecuta. Jucatorul de la Brasov se apara si ii anunta pe patronii din Liga I ca Lucescu jr il cunoaste mai bine decat oricine.

Ghioane: "Nu cred ca un fotbalist joaca pentru un conducator sau altul!"

"Nu cred ca joaca vreun jucator pentru un conducator sau altul, ci pentru 23 de milioane de suporteri.

E greu de crezut ca s-ar fi putut obtine mai mult in meciul cu Franta, avand in vedere ca era al doilea sau al treilea meci cu Razvan pe banca. Daca era al 20-lea sau al 30-lea, puteam discuta mai mult, dar asa...", a declarat Ghioane, comentand criticile venite dinspre unii conducatori de cluburi din Liga I, referitoare la selectia echipei nationale si la rezultatul obtinut, sambata, de Romania, pe terenul Frantei, scor 1-1.

Mijlocasul lui Dinamo Kiev a mai spus ca, la meciul de miercuri, cu Austria, nu va conta jocul echipei, ci rezultatul.

"Nu e cazul sa facem spectacol la meciul cu Austria, trebuie sa castigam. Austriecii vor sa ne adoarma, spunand ca pornesc cu sansa a doua. I-am analizat putin, dar o vom mai face in urmatoarele zile. Este primul meci cu Razvan Lucescu acasa, nu cred ca vor fi probleme cu spectatorii", a spus Ghioane.

"Razvan ma cunoaste bine de la Brasov, stie ce calitati am, si nu cred ca am fost convocat pe nedrept. Sunt fericit si nu ma asteptam sa ajung atat de repede, in doi ani, la echipa nationala. Dar prin munca si daruinta poti ajunge departe. La meciul cu Austria, la fel ca la fiecare partida, intram cu gandul de a castiga, de a da totul pe teren", a spus Mihai Roman.

Meciul Romania - Austria, din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, zona Europa, va avea loc, miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul Steaua.

Elevii din anii terminali ar putea să meargă fizic la cursuri și în cazul în care școala intră în scenariul roșu
BRAT

Modifică setările cookies