Reghecampf se ia din nou de Daum: "Nita trebuia sa fie primul portar la nationala. Daum sa ne lase in pace, nu ne-a facut nicio favoare"

Dupa ce selectionerul Daum a spus ca acceptul sau pentru ca Steaua - CSMS Iasi sa se joace in pauza de meciuri internationale a fost o greseala, Reghecampf l-a atacat din nou.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 August 2016, 14:01
Data actualizarii: Marti 30 August 2016, 21:19

Antrenorul Stelei crede ca Nita ar fi trebuit sa fie prima optiune in poarta nationalei si il inteapa pe Daum:

"Cred ca Nita ar fi treuit sa fie primul portar la nationala. Cred ca selectionerul ar trebui sa ne lase pe noi in pace, sa se ocupe de ce are de facut la nationala. Nu ne-a facut nicio favoare, trebuia sa-l cheme pe Nita de la inceput. Am inteles ca Daum e un antrenor cu alta mentalitate, dar vad ca se repeta ce era inainte. In momentul in care noi am decis cu cei de la Iasi sa amanam meciul si ca nu ne bazam pe jucatorii selectionati, atunci sa ramana cum am stabilit.

Selectionerul trebuie sa cheme jucatorii care joaca cel mai bine. Avem un lot foarte bun si fara jucatorii chemati la nationala. Si fara Stanciu, si fara Popa si Hamroun sau altii cu oferte ne vom descurca", a spus Reghecampf.

CITESTE SI

Modifică setările cookies