Nationala

Reactia selectionerului despre care italienii anunta: "A fost deja ofertat de Federatia Romana". Ce spune Gianni De Biasi despre venirea in Romania

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 08:55
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 10:19

Publicatia italiana online Calciomercato a dezvaluit ieri ca Federatia Romana de Fotbal l-a ofertat pe Gianni De Biasi pentru postul de selectioner. Tehnicianul care a condus Albania la turneul final al UEFA EURO 2016™ ar mai fi dorit si de turci, precum si de ucrainieni.

Pe lista FRF se afla mai multe nume de posibili selectioneri, in cazul in care varianta Gianni De Biasi nu se va concretiza.

Cu toate acestea, italianul spune ca e interesat de o noua provocare.

"Mai am doi ani de contract cu Albania, insa pot pleca mai devreme, nu-i o problema. Eu cred ca Romania poate merge la Cupa Mondiala din 2018, este o echipa cu multa calitate. Nu ma sperie grupa Romaniei. Daca sunt interesat? Da, de ce nu? Sunt interesat de noi provocari. Am nevoie de o noua provocare", a spus De Biasi, citat de Digisport.

De Biasi a lasat de inteles ca pretentiile sale financiare au crescut dupa EURO.

"Daca sunt scump? Pentru Federatia Engleaza nu sunt! Pentru alte federatii s-ar putea sa fiu destul de scump", a mai spus el.

Gianni De Biasi are 60 de ani si a pregatit nationala Albaniei in ultimii 5 ani. El a mai antrenat echipe de club ca Pro Vasto, Carpi, Cosenza, Spal, Modena, Brescia, AC Torino, Levante si Udinese.

Modifică setările cookies