Reacția lui Stoichiță, după victoria Macedoniei de Nord din Italia: "Puteam să fim în locul lor. Noi suntem pe plus cu ei"

MIhai Stoichita Echipa Nationala macedonia de nord Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 18:47
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 18:49

Macedonia de Nord a produs surpriza în barajul pentru CM 2022 și a eliminat Italia în semifinale, după o victorie cu 1-0 la Palermo.

Echipa lui Blagoja Milevski s-a calificat la baraj după ce a încheiat pe locul secund grupa din preliminarii din care a făcut parte și România. 

Reacția lui Stoichiță, după victoria Macedoniei de Nord din Italia

Macedonia de Nord s-a clasat pe locul secund, cu 18 puncte, sub liderul Germania, dar peste tricolori, iar Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, recunoaște că s-a gândit la faptul că naționala noastră putea fi în locul macedonenilor la partida din Italia.

Stoichiță a făcut referire și la rezultate pozitive obținute de România împotriva Macedoniei de Nord în preliminariile CM 2022: 3-2 la București și 0-0 la Skopje.

"Exact, puteam să fim în locul lor. Dacă ne uităm la rezultatele cu ei, noi suntem pe plus cu Macedonia. Din păcate, meciul cu Islanda, mai ales cel cu Armenia, au fost cele care ne-au privat de participarea la acest baraj. E greu în continuare, se duc în Portugalia.

Nu știu dacă vor mai reuși. Oricum, e speranța unui popor întreg că s-ar putea să facă o surpriză ca cea de aseară. Eu nu cred. Întorcându-mă la noi, au asta vreau să încercăm, să revenim și să devenim competitivi în rezultate", a spus Stoichiță, la Digisport.

Macedonia de Nord s-a calificat în finala barajului pentru CM 2022, fază în care va întâlni Portugalia, în deplasare, pe 29 martie.

În absența meciurilor de baraj, România dispută două amicale, cu Grecia, astăzi, de la ora 20:15 și Israel, marți, de la 20:45. Ambele partide sunt transmise ÎN DIRECT de Pro X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!