Reactia lui Alibec, dupa ce a fost acuzat ca a fumat la pauza meciului cu Franta. "Au fost in trecut acele episoade, am fost sa imi schimb ghetele"

Reactia lui Alibec, dupa ce a fost acuzat ca a fumat la pauza meciului cu Franta. "Au fost in trecut acele episoade, am fost sa imi schimb ghetele"

Meciul de 10 de la ProTV: Azi, 14 iunie, Portugalia - Islanda; Miercuri, ora 19:00: Romania - Elvetia

Denis Alibec a fost acuzat ca a fumat la pauza meciului cu Franta, fiind surprins de unul dintre secunzi la vestiar, in timp ce colegii sai ieseau pe teren pentru repriza a doua. Acesta l-a trimis apoi la incalzire, pentru a intra un sfert de ora mai tarziu in locul lui Andone.

Alibec se apara si spune ca desi in trecut au fost astfel de episoade, acum este nevinovat, mergand la vestiar pentru a-si schimba ghetele.

"M-am incalzit la pauza, normal, si apoi m-am dus la vestiar ca sa schimb ghetele. M-am intors si totul a fost ok. Nu m-am certat cu nimeni, nu se pune problema de asa ceva. Nu stiu cine ar arunca astfel de informatii, doar ca sa imi faca rau. Eu ma pregatesc cat se poate de serios. Urmeaza un meci greu, decisiv, asa ca gandul meu nu sta decat la echipa nationala.

Au fost in trecut acele episoade, cu pozele respective, si de atunci s-a pus o eticheta. Repet, nu am facut asa ceva, nu inteleg cine imi vrea raul, dar eu voi raspunde pe teren. N-am timp de certuri, sunt la Euro si vreau sa ajut Romania sa ajunga din nou in fazele superioare. Sper sa am sansa sa joc mai mult, dar asta decide doar selectionerul", a zis Denis Alibec pentru Gazeta.

Romania joaca impotriva Elvetiei in urmatorul meci la Campionatul European, miercuri de la 19:00, in direct la ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Israelul a efectuat 50 de bombardamente în 40 de minute în Fâșia Gaza
BRAT
Modifică setările cookies