VIDEO Răzvan Burleanu i-a decis soarta lui Edward Iordănescu. Când va fi anunțat selecționerul pentru Campionatul Mondial

Razvan Burleanu edi iordanescu nationala romaniei Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 11:29
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 11:58

Edi Iordănescu (45 de ani) se află pe banca naționalei României din data de 25 ianuarie 2022.

Contractul dintre Iordănescu și FRF expiră în vară, după Campionatul European din Germania, iar Răzvan Burleanu, președintele Federației, pune presiune pe selecționer pentru a semna prelungirea.

Răzvan Burleanu a anunțat că FRF și-a propus ca până la plecarea în Germania, să fie cunoscut deja numele selecționerului care va conduce România pe drumul către Campionatul Mondial, punctând faptul că e încrezător că Iordănescu jr. va semna prelungirea.

Edi Iordănescu, șanse mari să continue pe banca naționalei și după Euro

"Obiectivul pe care ni l-am propus este ca până la plecarea în Germania, la Euro, să putem să cunoaștem numele secționerului care va califica naționala României și la Campionatul Mondial.

În momentul de față, sentimentul tuturor: al administrației, al departamentului tehnic, inclusiv al selecționerului este că ne dorim să continuăm tot împreună, astfel încât în perioada următoare o să vă putem împărtăși cât mai multe", a spus Răzvan Burleanu.

Cu Edward Iordănescu pe bancă, naționala României a reușit să se califice la Campionatul European din Germania de pe primul loc în grupă, fără înfrângere.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!