Nationala

RAZBOI intre Piturca si Iordanescu: "Eu am dus echipa pe locul 7, nu el!" Fostul selectioner il ataca pe actualul antrenor

Romania a inscris un singur gol in ultimele 4 meciuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 20:31
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 20:37

Romania este pe locul 7 in clasamentul FIFA, desi nu a participat decat la un singur turneu final in ultimii 15 ani, la Euro 2008. Echipa lui Iordanescu are un singur gol marcat in ultimele 4 meciuri, in victoria 1-0 cu Feroe.

Dupa acea partida au urmat 3 meciuri de 0-0, cu Irlanda de Nord, Ungaria si Grecia. Chiar si asa, nationala a ajuns in topul celor mai bune echipe din lume, lucru ce l-a determinat pe Iordanescu sa spuna ca este o pozitie mincionasa. Declaratia a dus la o ruptura intre Iordanescu si Piturca:

"Am luat echipa de pe locul 55 si am dus-o pe 7, ca eu am adus-o acolo. E foarte rau ca zic unii ca e o pozitie mincinoasa, nu a fost nicio conjuctura, am jucat aproape numai cu adversari de top class in meciuri amicale. Asta a fost pe durata a 3 ani si jumatate, 4 ani de zile. M-am si suparat pe Iordanescu ca a spus asta, ca e falsa pozitia. De atunci nu am mai vorbit cu el. Cu foarte multa munca am ajuns aici, la noi e mare suparare ca e nationala pe locul 7, nu am mai vazut asa ceva. Iordanescu daca facea el asta, nu mai spunea ca e mincinoasa pozitia. Cand am cazut cu ei la baraj a zis ca e cea mai slaba echipa, acum cand am jucat cu ei a zis ca e cea mai puternica echipa din grupa, desi e pe ultimul loc.", a spus Victor Piturca la Dolce.

CITESTE SI

Modifică setările cookies