Prin ce a trecut Tatarusanu in ultimele 6 luni la Fiorentina. Sansa pe care o poate primi din aceasta vara

Dupa 6 luni in care a avut probleme medicale si a ratat echipa de start a Fiorentinei, pentru Tatarusanu urmeaza o perioada in care isi poate da restart.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iunie 2015, 15:52
Data actualizarii: Luni 08 Iunie 2015, 15:54

Chemat la nationala Romaniei pentru meciul cu Irlanda de Nord, Tatarusanu spera ca acesta sa fie primul meci ca titular din noul sezon.

Neto pleaca de la Fiorentina, dupa ce a ramas liber de contract, iar fostul portar al Stelei are toate sansele sa apere ca titular in Serie A din 2015-2016.

"Nu am jucat la echipa mea de club pentru faptul ca nu am fost recuperat total. Era normal ca antrenorul nostru sa aleaga dintre doi portari de valori egale, pe cel care se simtea mai bine din punct de vedere fizic. Acum, ma simt bine, medicul a spus ca sunt sanatos. Ramane sa vedem doar daca antrenorul va apela la serviciile mele in jocul de sambata cu Irlanda de Nord", a declarat Tatarusanu.

Sapunaru a fost chemat si el la lot si spune ca se bucura de revenirea la nationala.

"Echipele Romaniei si Irlandei de Nord au 50 - 50 la suta sanse de victorie. Cu toate ca jucam la ei acasa, sper ca la finalul meciului sa iesim invingatori de pe teren", a declarat Sapunaru.

Modifică setările cookies