Povestea unica a celui mai TARE suporter de la Romania - Irlanda de Nord: s-a costumat in Napoleon, Pacala si Charlie Chaplin.FOTO

Povestea unica a celui mai TARE suporter de la Romania - Irlanda de Nord: s-a costumat in Napoleon, Pacala si Charlie Chaplin.FOTO

A venit la stadion si a anuntat ca Romania va bate cu 2-0. Asa s-a intamplat. Acum e asteptat si la Romania - Danemarca, marti, 20:30, la ProTV.

A venit din Iasi si spune ca este fanul numarul 1 al nationalei lui Iordanescu. Batranul s-a pregatit special pentru acest meci. A declarat ca el a fost mascota Romaniei la Mondialul din 1994 si la cel din 1998. Pentru asta s-a costumat special si acum: a venit imbracat in Napoleon, iar la stadion s-a imbracat in Pacala si Charlie Chaplin.

"Am venit de la Iasi, ma numesc inginer Petrica Ciobanu, am fost mascota echipei nationale in 1994 pentru America. Am folosit costumatie de Pacala si Charlie Chaplin. Iar in 1998, am fost in Napoleon pentru Franta."

"Atunci era domnul general antrenor Iordanescu. Acum i-am scris, afland ca a revenit la nationala, i-am scris si am spus ca vin sa ajut din nou, sa le port noroc. Insa trebuie sa ajung la baieti cand vin, sa dau mana cu ei. ", spune acesta.

Inainte de meci, batranul a apelat si la biserica: "Am fost la Mitropolie, m-am incarcat cu bioenergie, sa dau mana cu baietii sa le port noroc. Nationala trebuie sa castige daca eu apar. Prima data in Pacala, apoi in Charlie Chaplin, apoi in Napoleon. Costumatiile le am de la Iasi, am facut figuratie de la teatru, de la opera.

"Acum nu prea stiu jucatorii. Stiu echipa de aur care a fost. Cu ocazia asta ii cunosc pe cei de acum."

Acesta a primit un bilet la VIP de la Vasile Turcu, fostul actionar de la Dinamo.


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies