Portarul Generatiei de Aur si-a facut pagina de Facebook si asteapta intrebari din partea fanilor: "M-am gandit sa apar din nou"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Aprilie 2015, 12:10

	Portarul Generatiei de Aur si-a facut pagina de Facebook si asteapta intrebari din partea fanilor: "M-am gandit sa apar din nou"

Bogdan Stelea si-a facut pagina de Facebook si ii asteapta pe fani la discutii! "M-am gandit sa apar din nou: adevarul de data asta!", spune portarul Generatiei de Aur. 

"Nu va fie frica, apara Stelica!", era sloganul preferat al romanilor. Stelea revine, dar de data asta pe Facebook. Fostul portar al Generatiei de Aur e gata sa-si intalneasca virtual fanii si le sta la dispozitie.

"Pentru ca Generatia de Aur, cu toti artistii aia din echipa, trebuia sa aiba si un portar... am aparut eu. :)

Pe multi dintre ei ii vedeti acum pe net si cum eu nu mai pot sa apar, m-am gandit sa... apar. Din nou", isi incepe Stelea aventura pe Facebook.

Mai mult, Stelea intra in direct cu fanii azi pe pagina sa. De la ora 16:00 le va raspunde la intrebari timp de o ora.

Ai o intrebare pentru omul care ne-a scos in strada de atatea ori? Lasa o intrebare la postarea de mai jos si iti va raspunde! 

 

E momentul sa spunem lucrurilor pe nume. De astazi vorbim si pe Facebook pe bune, aparam impreuna adevarul. Te astept...

Posted by Bogdan Stelea on Tuesday, April 21, 2015
Cîţu către prefecţi, despre vremea rea: E o situaţie dificilă, toată lumea să fie pregătită. Nimeni nu pleacă nicăieri
BRAT
Modifică setările cookies