Nationala

Ploua cu bani dupa calificarea la Euro! Burleanu a anuntat sumele bonus din cele 6 contracte de sponsorizare al Federatiei

UEFA va vira 12 milioane de euro in conturile Federatiei sub forma unui bonus pentru calificarea la Euro 2016.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 10:55
Data actualizarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 11:12

Iar vestile bune nu se opresc aici. Contractele de sponsorizare ale Federatiei au prevazute clauze de performanta, iar calificarea la Euro aduce alte 2 milioane de euro in conturile FRF, a anuntat Razvan Burleanu.

"Urmeaza sa ne comunice UEFA situatia sumelor. Intr-o luna, doua, vom afla sumele. E in jur de 8 milioane de euro. E vorba doar de calificare in sine. O alta suma importanta vine din contractele de sponsorizare."

"Toate cele sase contracte aveau prevazuta aceasta clauza de performanta, calificarea. Asta inseamna aproximativ 2 milioane de euro. Daca nu ne calificam, unele dintre ele nu le mai continuam, iar altele continuau pe venituri mai mici."

"Eram intr-o zona echivalenta cu dezastrul fotbalului romanesc, nu numai a echipei nationale. Fotbalistii au inteles foarte bine acest lucru.", a spus Burleanu la DolceSport.

UEFA a majorat cu 50% bonusurile de calificare la Euro 2016, asa ca suma care va intra in conturile Federatiei va fi mai mare decat cea anuntata de Razvan Burleanu si va ajunge la aproximativ 12 milioane de euro.

Modifică setările cookies