Nationala

Piti, pus la zid dupa meciul cu Andorra! "Cu o astfel de mentalitate nu ai ce cauta la nationala!" Atacul DUR la selectioner:

Romania 4-0 Andorra / Chiar daca nationala a facut scor cu Andorra, selectionerul Victor Piturca nu scapa de critici.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Septembrie 2012, 07:05
Data actualizarii: Miercuri 12 Septembrie 2012, 06:53

Faptul ca Romania a caştigat 6 puncte din 6 posibile dupa primele doua meciuri din preliminarii nu il scapa pe Victor Piturca de critici. Unul dintre cei mai mari contestatari ai selectionerului, Cornel Dinu, critica felul in care a fost abordat meciul cu Andorra.

"Este ingrijorator faptul ca nu reuşim sa avem combinatii centrale, mai ales in fata unei selectionate comice precum cea a Andorrei. Nu se poate ca 30 si ceva de minute sa nu arati care este adevarata fata a acestui svaiter catalan.

Am avut noroc la primul gol, al doilea a fost tot un fel de flipper. Nu ne-a interesat ca avem nevoie de golaveraj, iar cu o astfel de mentalitate nu ai ce cauta la nationala. Poate ar fi trebuit sa se joace de la inceput cu Maxim si cu Voiculet in centru. Echipa nationala se face si cu dinamica de care dau dovada fotbalistii celei mai bune echipe din campionat, Pandurii.

Pana acum, nu am jucat cu nimeni, ci doar cu niste pazitori de reni si cu niste ospatari. Altadata, bateam echipe la fel de 'valoroase' cu 9-0", a spus Cornel Dinu la DigiSport.

 


Modifică setările cookies