Echipa Nationala Anghel Iordanescu edward iordanescu Gheorghe Hagi Marius Lacatus Nationala

VIDEO Pe cine ar fi vrut să antreneze Edi Iordănescu! România - Grecia este LIVE pe PRO X și VOYO vineri, de la ora 20:15

Selecționerul a explicat într-o conferință de presă și ce își dorește de la actualii jucători ai echipei naționale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 15:29
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 15:31

Edward Iordănescu, noul selecționer al României, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte de la jucătorii naţionalei o mentalitate competitivă şi mai multă luptă, scrie news.ro.

Debutul său pe banca tehnică a naționalei, România - Grecia, este LIVE pe PRO X și VOYO vineri, de la ora 20:15.

“Nu vreau să fac comparaţii. Eu îmi doresc să fim cu mentalitate competitivă, să luptăm mai mult, să nu cedăm, să dăm mai mult. Nu putem fabrica fotbalişti, îi avem, ăştia sunt, nucleul ăsta plus 7, 8, 9 jucători sunt jucătorii pe care ne vom baza. 

”Chiricheș este căpitanul nostru și de la el am așteptări foarte mari”

Sper să construim un climat foarte bun pentru performanţă. Vlad Chiricheş este în momentul de faţă căpitanul nostru şi de la el am aşteptări foarte mari. Sunt matur să înţeleg că nu pot să creez schimbări majore pe partea tactică. 

Dar aştept să văd în primul rând o mentalitate corectă. Să fim competitivi. Să aducem din nou aproape publicul. Indiferent cât joacă trebuie să dea totul pentru echipă. Trebuie să dai totul pe teren, trebuie să nu accepţi înfrângerea.

Din aceste două jocuri aşteptăm foarte multe răspunsuri, va fi o posibilitate complexă de evaluare. Nu mă tem de rezultate negative, dacă fac asta înseamnă că am o mare problemă”, a afirmat Iordănescu, citat de news.ro.

Întrebat pe cine şi-ar fi dorit să antreneze, Iordănescu a răspuns: “Tatăl meu, ca să pot să-l cert un pic. Gică Hagi, pentru că ar fi fost o provocare imensă şi o bucurie. Şi Marius Lăcătuş”.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!