VIDEO The Insider! ”Tricolorul” Mitriță despre meciul cu Grecia, țara în care evoluează. România - Grecia este LIVE pe PRO X și VOYO vineri, de la ora 20:15

Alexandru Mitrita Echipa Nationala edward iordanescu Grecia PAOK Salonic Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 14:50
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 14:55

Mijlocașul ofensiv este împrumutat la PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, de la New York City FC.

Alexandru Mitriţă, component al echipei PAOK Salonic, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că pentru el meciul echipei naţionale cu Grecia este unul normal şi că noul selecţioner, Edward Iordănescu, a venit cu o mentalitate foarte puternică, scrie news.ro.

România - Grecia este LIVE pe PRO X și VOYO vineri, de la ora 20:15

“Ne va aştepta o partidă foarte grea. Nu contează cine va marca. Sperăm să câştigăm. Este o mândrie pentru noi să fim la Euro, sperăm să ne calificăm în viitorul apropiat.

Pentru mine, cu Grecia este un meci normal. Marchez pentru echipa naţională şi asta este o mândrie pentru mine. Am crescut mult în fotbalul din Grecia, m-a ajutat şi mă ajută această experienţă în Grecia. Eu am venit la PAOK după o accidentare, am jucat foarte mult. Avem dublură pe fiecare post şi nu contează dacă un meci eşti titular şi al doilea pe bancă. Mereu este o rotaţie.

Mitriță: ”Domnul Edi Iordănescu a venit cu o mentalitate foarte puternică”

La meciul cu Grecia publicul să fie în număr cât mai mare, să fie alături de noi. Aşteaptă de la noi o victorie şi sperăm să le oferim acest lucru.

Domnul Edi Iordănescu a venit cu o mentalitate foarte puternică şi sperăm să facem lucruri frumoase împreună. Cu toţii ne dorim să ajungem la un Mondial, la un European, şi sper să o facem cât de curând. Dorim să fim cu cei mai buni acolo, pentru mine ar fi un vis devenit realitate”, a afirmat Mitriţă, conform sursei citate.

Mijlocașul ofensiv este împrumutat la PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, de la New York City FC.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!