Payet a fost inlocuit de BANEL la St. Etienne in 2011! Cum au evoluat carierele celor doi in ultimii 5 ani

Payet a fost inlocuit de BANEL la St. Etienne in 2011! Cum au evoluat carierele celor doi in ultimii 5 ani

In 2011, St. Etienne il vindea cu 9 milioane de euro pe Payet la Lille, proaspata campioana in Ligue 1. Pentru a-l inlocui, clubul incerca transferul lui Banel Nicolita de la Steaua.

Carierele celor doi au urmat apoi traiectorii total diferite. Banel a jucat doi ani pentru St. Etienne, apoi a mai trecut pe la Nantes, tot un fost club de-al lui Payet, pentru a reveni in Romania din 2015. Nicolita a inceput bine in Franta, apoi a prins din ce in ce mai rar prima echipa a lui Christophe Galtier. In ultimul an si jumatate, Nicolita a jucat pentru Viitorul si ASA Tg. Mures, la ultima doar in cateva amicale, vara trecuta.

La 29 de ani, Payet se afla in cel mai bun moment al carierei. Vine dupa un sezon superb la West Ham si le-a atras atentia milionarilor din Premier League. Intre Lille si West Ham a mai trecut pe la Marseille. Payet a strans 215 jocuri si a marcat de 46 de ori in ultimele 5 sezoane. In 3 ani de Franta, Nicolita a jucat 48 de meciuri si a inscris de 5 ori. De la revenirea in Romania, a marcat de 6 ori pentru Viitorul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies