EXCLUSIV ”Pancone” crede că meciul cu Liechtenstein va fi ultimul pentru Rădoi la națională: ”Nu e ușor”

Daniel Pancu liechtenstein - romania Mirel Radoi Romania Nationala Daniel Pancu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 10:52
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 10:58

Liechtenstein - România este duminică, de la ora 19:00, LIVE pe Pro TV și VOYO.ro. Acest meci poate fi ultimul pentru Mirel Rădoi pe banca naționalei României.

”Tricolorii” au nevoie de un rezultat pozitiv al Islandei în Macedonia de Nord și, bineînțeles, de o victorie în Liechtenstein pentru a se califica la barajul pentru Cupa Mondială de anul viitor. 

Daniel Pancu: ”Cred că Rădoi va pleca”

Fostul internațional Daniel Pancu crede că Rădoi va alege pleca după acest meci.

  • Daniel Pancu

„E foarte posibil să ne luăm la revedere de la Rădoi. Această generație va fi bună spre poartă bună abia peste un an, așa preconizez eu. La ce am văzut eu, faptul că a intrat în contre cu oficialii din Federație, cred că va pleca. Dacă mă întrebi strict pe mine, eu aș continua cu el. Ca ciclu unei echipe, ar trebui să mai rămână doi ani.

Și Mutu îi cunoaște foarte bine pe jucătorii echipei naționale. E un lucru important. E o echipă care are nevoie tot de un antrenor tânăr care să îi cunoască cât de cât și care să fie apropiat de generația lor. 

Nu e ușor cu jucătorii în ziua de azi. Eu am fost surprins cum au intrat pe teren și cum au intrat după pauză. La pauză nu s-a făcut nicio schimbare tehnică și nici la modul în care au intrat pe teren, la fel de apatici”, a spus Daniel Pancu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Clasament Grupa J

1. Germania - 24 puncte

2. Macedonia de Nord - 15 puncte

3. România - 14 puncte

4. Armenia - 12 puncte

5. Islanda - 9 puncte

6. Liechtenstein - 1 punct

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!