Danut Lupu liechtenstein - romania Romania Nationala Mirel Rădoi și jucătorii din naționala României

EXCLUSIV Dănuț Lupu îi face praf pe ”tricolori”: ”Îmi dau impresia că vin în vacanță. Vin 4-5 zile, își văd rudele și pleacă”

Dănuț Lupu i-a făcut praf pe jucătorii naționalei. Fostul internațional a fost dezamăgit de prestația ”tricolorilor” din meciul cu Islanda, încheiat la egalitate, scor 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 12:01
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 12:08

România este aproape de a pierde o nouă calificare la un turneu final, după ce a ratat și participarea la EURO 2020. Pentru a se califica la barajul pentru Mondial, naționala are nevoie de o victorie în Liechtenstein și de un rezultat pozitiv al Islandei în Macedonia.

Dănuț Lupu îi face praf pe ”tricolori”

„Mi s-a părut că nu prea au sânge în ei, până la urma urmei, nu cred că există un antrenor care poate să facă mare lucru la echipa națională. Când te întâlnești cu ei la trei luni, e foarte greu să faci o echipă națională, mai ales cu jucători care nu au jucat în ultimul timp. Noi, românii, nu prea avem răbdare.

O să-l schimbe și pe Rădoi cum vrem noi mereu să-i schimbăm pe toți, nu dăm continuitate la nimic. Fără continuitate e foarte greu să faci o echipă.

E foarte greu să fii antrenor la echipa națională. Când vin la echipa națională, îmi dau impresia că vin în vacanță.

Pentru noi era o mândrie, mie-mi dau impresia că vin 4-5 zile în România, își văd prietenii, rudele și pleacă. Ați văzut să fie cineva supărat după meciul ăsta? Ei trebuie să înțeleagă că ei sunt primii care pierd”, a spus Lupu, la Ora Exactă în Sport.

Liechtenstein - România este duminică, de la ora 19:00, LIVE pe Pro TV și VOYO.ro.

Clasament Grupa J

1. Germania - 24 puncte

2. Macedonia de Nord - 15 puncte

3. România - 14 puncte

4. Armenia - 12 puncte

5. Islanda - 9 puncte

6. Liechtenstein - 1 punct

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!