Operatiunea "Stefan Radu" | Mutu si Contra pleaca in Italia pentru a discuta cu fundasul lui Lazio: "Nu ne vom ruga de el!"

Operatiunea "Stefan Radu" | Mutu si Contra pleaca in Italia pentru a discuta cu fundasul lui Lazio: "Nu ne vom ruga de el!"

Contra si Mutu vor incerca sa-l convinga pe Stefan Radu sa revina la nationala.

Adrian Mutu, noul manager sportiv al nationalei, a declarat ca va merge in Italia alaturi de selectionerul Cosmin Contra pentru a discuta cu fundasul lui Lazio. Dorinta celor doi este ca Stefan Radu sa revina la echipa nationala.

"O sa mergem la Roma pentru a sta de vorba cu el, am vorbit si cu Cosmin, vom incerca sa-l convingem. Dar, nu ne vom ruga de el, pentru ca echipa nationala trebuie sa fie un privilegiu pentru fiecare jucator, o oportunitate si o onoare foarte mare si noi vrem sa redam acest spirit lotului. Echipa nationala nu e vacanta, nu ti se cuvine, trebuie sa dai totul. Stefan Radu este un jucator important, dar daca nu vrea, nu facem decat sa-i respectăm deciziile", a declarat Adrian Mutu pentru frftv.ro.

Demersul celor doi pare insa dinainte sortit esecului. Stefan Radu a declarat inca de la numirea lui Cosmin Contra pe banca nationalei ca il asteapta pe noul selectioner pentru o discutie amicala, insa nu va reveni asupra deciziei.

Stefan Radu s-a retras de la echipa nationala in 2013. A strans doar 13 selectii pentru prima reprezentativa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies