Olaroiu nu poate refuza nationala: "Imi doresc sa devin selectioner" SINGURA conditie prin care ar putea veni:

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 09:33

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Olaroiu nu exclude varianta de a deveni noul selectioner al nationalei. Antrenorul lui Al Ahli spune ca ar veni la nationala daca se va ivi aceasta ocazie.

"Eu imi doresc sa ajung selectioner, dar aici e un lucru foarte delicat. Nu poti sa devii selectioner in momentul in care echipa nationala are asa ceva.Bineinteles, nu poti refuza nationala sau e foarte greu sa o refuzi. Dar nu vreau sa se inteleaga ca imi doresc sa fie schimbat Piti, iar eu sa merg in locul lui. Nu e posibil acest lucru in momentul de fata", a spus Olaroiu in Adevarul.

Olaroiu este cel mai bine platit antrenor roman si castiga la arabi 4 milioane de dolari pe an.

Antrenorul lui Al Ahli a mai vorbit si despre arestarea lui Gigi Becali, despre care spune ca a fost trimis la inchisoare pentru a i se da o lectie.
“El a fost pedepsit mai mult pentru conjunctura, pentru imaginea lui, si mai putin pentru ceea ce a facut. Daca s-a dorit sa i se dea o lectie, eu zic ca el a primit-o si ca lucrurile ar fi trebuit sa se termine pana acum. Mai ales ca erau multe solutii legale pentru ca el sa beneficieze de clementa. Nu cred ca Gigi Becali a facut mai multe lucruri rele decat au facut altii, care sunt in libertate. Iar daca e sa ne luam dupa lucruri bune, cred ca la acest capitol, Gigi Becali e printre primii oameni din Romania. El si acum face foarte multe acte caritabile prin oamenii lui, iar instanta ar fi trebuit sa tina cont de acest lucru”, a mai spus Olaroiu in Adevarul.

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies